Το κόστος μεταφοράς ,εξαρτάται από τον όγκο, το βάρος του προϊόντος και την απόσταση μεταφοράς.

Στις περιοχές όπου δεν υπάρχει κατάστημα COURIER ο πελάτης παραλαμβάνει την παραγγελία από το πλησιέστερο κατάστημα. Ειδικά για δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει πρόσθετη καθυστέρηση για την παράδοση.

Σε περίπτωση όπου αναφέρεται ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται με δωρεάν μεταφορικά ή ακόμα και για παραγγελίες άνω των 90 €, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ , εφ’ όσον το βάρος του προϊόντος δεν υπερβαίνει τα 7 κιλά και είναι μικρού όγκου έτσι ώστε να μην υπάγεται σε ογκοχρέωση.

Για παραγγελίες μικρότερες των 90€, έως 2κιλών ελάχιστο κόστος αποστολής 2,90€.Επιπλέον χρέωση μετά των 2κιλών 0,50€/ανα κιλό. Επικοινωνήστε μαζί μας για τον ακριβή υπολογισμό του κόστους αποστολής.

Για παραγγελίες μικρότερες των 90€, βάρους έως 11κιλών ελάχιστο κόστος αποστολής 7,50€.Επιπλέον χρέωση μετά των 11κιλών  0,80€/ανα κιλό. Επικοινωνήστε μαζί μας για τον ακριβή υπολογισμό του κόστους αποστολής

Για αποστολές με πρακτορεία η χρέωση προκύπτει κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.

Η αντικαταβολή στοιχίζει 2,00 €

Ελάχιστα μεταφορικά 2,90 €

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει στις ιδιαίτερες περιπτώσεις μη άμεσης διαθεσιμότητας του προϊόντος, ή ειδικής επεξεργασίας.